NHL Stenlija kausa ieguvējs Dautijs attaisnots izvarošanā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šī gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa ieguvējs Losandželosas «Kings» komandas sastāvā Drū Dautijs attaisnots kādas sievietes izvarošanā.

Šīs lietas izmeklēšana ilga četrus mēnešus, kuras rezultātā «Kings» komandas aizsargs tika atzīts par nevainīgu.

«Dautijs ar atvieglojumu uzņēma jaunumus par to, ka pret viņu atsauktas visas apsūdzības,» izteicās hokejista advokāts Kreigs Renetckis. «Viņam tas nebija pārsteigums, jo Drū jau no paša izmeklēšanas sākuma uzsvēra, ka ir nevainīgs.»

Aizvadītajā sezonā 22 gadus vecais Dautijs laukumā devās 77 NHL regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva desmit vārtus un veica 26 rezultatīvas piespēles. Savukārt 20 Stenlija kausa izcīņas mačos viņa kontā četri precīzi metieni un 12 piespēles.

Dautiju «Kings» komanda NHL jauno spēlētāju draftā 2008.gadā izvēlējās ar kopējo otro numuru.

Kā ziņots, aizvadītās sezonas Stenlija kausa finālsērijā «Kings» komanda ar rezultātu 4-2 pieveica Ņūdžersijas «Devils».

Šis «Kings» komandai bija pirmais Stenlija kauss tās 45 gadus ilgajā pastāvēšanas vēsturē. Vienībā savas karjeras labākos gadus aizvadīja, iespējams, leģendārākais NHL spēlētājs Veins Greckis, tomēr arī tad Losandželosas klubs vien reizi (1993.gadā) aizspēlējās līdz finālsērijai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu