«Nike Riga Run» aicina uz ielīgošanas treniņu Mežaparkā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Nike Riga Run» treniņu dalībnieku pulks kļūst arvien lielāks, un aktīvo sportotāju skaits sasniedzis pusotru simtu. Šo ceturtdien, 21. jūnijā,  Mežaparkā visi sportot gribētāji sagaidīs vasaras saulgriežu noskaņās ar līgo dziesmām, svētkiem tradicionālām aktivitātēm un cienastu, ar kuru ikviens varēs mieloties pēc godam paveikta darba treniņā.

Jo īpaši ceturtdien tiks gaidītas visas tās 16 Līgas un 54 Jāņi, kuri jau piereģistrējušies startam «Nike Riga Run». Tie, kuri vēl nav paspējuši pieteikties dalībai lielākajā sporta labdarības pasākumā, var to izdarīt interneta vietnē «nikerigarun.lv» un jebkurā «Sportland» veikalā visā Latvijā. Turklāt līdz 30. jūnijam ieskaitot reģistrācija iespējama par samazinātu cenu – individuālajā disciplīnā par Ls 5 un komandu startam par Ls 10. Sākot no 1. jūlija, dalības maksa tiks paaugstināta uz attiecīgi Ls 7 un Ls 15.

Ikvienas disciplīnas dalībnieks var pievienoties «Nike Riga Run» bezmaksas treniņiem, kas katru nedēļu notiek Mežaparkā. Tas ne tikai padarīs ikdienu aktīvāku un sportiskāku, bet tā ir arī iespēja ar «Tallink» atbalstu iegūt jūras ceļojumu uz Stokholmu. Pēc godam aizvadīta treniņa var saņemt uzlīmi. Kartiņu ar sakrātām desmit uzlīmēm pēc sekmīgi veiktas distances «Nike Riga Run» pasākumā 26. augustā varēs apmainīt pret dāvanu karti jūras ceļojumam uz Stokholmu «Nike» veikalā tirdzniecībs centrā Riga Plaza no 1.līdz 16. septembrim. Katras kartiņas īpašniekam tiks dāvināta viena četrvietīga B klases kajīte, un tas ļaus ceļojumā doties arī trīs sportotāja draugiem, samaksājot tikai ceļojuma nodevas.

«Nike Riga Run» treniņi notiek Mežaparkā katras nedēļas otrdienā un ceturtdienā plkst. 19:00 trīs sporta veidos – skriešanā, skrituļslidošanā un rollerslēpošanā, bet nūjotāji tiekas ceturtdienās. Dalībnieki pulcējas pie «Sportland» nomas punkta.

Kā papildus iespēja «Nike Riga Run» treniņu dalībniekiem tiek piedāvāta laika kontroles čipu izmantošana. Iegūtie dati automātiski tiks saglabāti individuālajā profilā interneta vietnē «nikerigarun.lv», lai varētu analizēt datus un sekot līdzi sasniegtajam progresam. Savukārt slāpes remdē «VichyVivaSport» sporta dzērieni, kurus bez maksas sportotājiem nodrošina «Nike Riga Run» partneris «Vichy». «VivaSport» dzērieni palīdzēs nodrošināt zudušo vielu un šķidruma uzņemšanu fizisko nodarību laikā, kā arī ātri un pilnvērtīgi atjaunoties pēc fiziskās slodzes.

Papildus informācija:

«Nike Riga Run» ir lielākais sporta labdarības pasākums Latvijā, kur visi ieņēmumi no dalības maksām tiek novirzīti labdarībai – organizācijas «Ziedot.lv» projektam «Mazajām sirsniņām». Pasākuma sauklis «Palīdzi skrienot!» vislabāk raksturo «Nike Riga Run» ideju: piedaloties palīdzēt sev, rūpējoties par savu veselību, tajā pašā laikā sniedzot atbalstu bērniem, kam liegts kustību prieks. 2010. gadā «Nike Riga Run» savāca 5 540 latu, sniedzot atbalstu astoņiem bērniem, 2011. gadā – 14 383 lati, kas palīdzēja atgūt veselību 14 bērniem.

Īpaša uzmanība šosezon veltīta skolēnu motivēšanai būt aktīviem un sportiskiem. Pēc «Swedbank» iniciatīvas izstrādāta rokasgrāmata ar inovatīvu treniņu metodiku un programmu, kas sezonas laikā tiks nogādāta visām Latvijas skolām. No 3. februāra «Nike Riga Run» kopā ar sadarbības partneriem vada treniņus dažādu valsts reģionu izglītības iestādēs, lai klātienē iepazīstinātu ar veselīga un aktīva dzīvesveida pamatprincipiem. Nodarbībās piedalās 7.-12. klašu audzēkņi, kuri 26. augustā «Nike Riga Run» ietvaros varēs startēt «Swedbank» skolu stafetē.
Plašāka informācija par «Nike Riga Run» gaidāmo pasākumu ir pieejama interneta vietnē «nikerigarun.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu