Nirburgringas trase piesaka bankrotu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.nuerburgring.de

Leģendārā Vācijas trase, kuras līkumotie ceļi ir palīdzējuši radīt neskaitāmus rekordus, sasniegumus un arī baisas avārijas ir pieteikusi bankrotu. Pati trase pieder Vācijas valdībai, taču tās operators «Nürburgring GmbH» ir nonācis 413 miljonu eiro lielos parādos.

Lai gan trasē ik dienas savu adrenalīna devu meklē jaudīgu auto īpašnieki ar to vien nepietiek, lai nomaksātu milzīgos kredītus, kuri paņemti Vācijas «Rhineland-Palatinate» bankā. Lielās kredītsaistības tika paņemtas ar nolūku paplašināt trases darbību, kā rezultātā tika uzcelts atpūtas komplekss ar viesnīcām un atrakciju parku, kas diemžēl neattaisnoja liktās cerības un apmeklētāju pieplūdums nav pietiekoši liels.

Šobrīd trases nākotne vēl nav skaidra un visi ieplānotie pasākumi līdz šī gada beigām netiks atcelti. Trases operatora «Nürburgring GmbH» vadība izteica cerību, ka tai izdosies atrast jaunu investoru vai pat jaunu trases pircēju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu