No aktiera automašīnas nozagts seriāla scenārijs (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

No aktiera Braiena Krenstona automašīnas nozagts seriāla «Breaking Bad» («Pārkāpt robežu») pēdējās sezonas scenārijs.

57 gadus vecais aktieris, kurš seriālā atveido galveno lomu, par zādzību ziņoja 1.martā. Viņš apgalvoja, ka zaglis esot izsitis viņa automašīnas stiklu un paņēmis somu, kurā atradās «iPad» planšetdators un scenārijs, ziņo kanāls ABC.

Bernaliljo apgabala šerifs sacīja, ka aizdomās par zādzību aizturēts 29 gadus vecs vīrietis, taču scenāriju neesot izdevies atgūt. Izmeklēšana turpinās.

Saskaņā ar policijas informāciju vīrietis esot aizturēts pēc tam, kad vietējā bārā lielījies par savu guvumu.

«Pārkāpt robežu» aktieris Čārlzs Beikers publiski lūdzis zaglim neizbojāt pārsteigumu seriāla skatītājiem un nenopludināt informāciju par vēl neiznākušajām sērijām. «Tev ir iespēja būt labākam cilvēkam,» viņš teica. «Tu jau esi zadzis no cilvēka, ko iemīļojuši miljoniem cilvēku. Nepadari visu vēl ļaunāku, nododot arī pārējos aktierus, filmēšanas komandu un fanus.»

Septiņas «Emmy» balvas ieguvušā seriāla pēdējā sezona televīzijā tiks demonstrēta šovasar. Kritiķu augstu vērtētajā šovā stāstīts par vidusskolas ķīmijas skolotāju Valteru Vaitu, kas sāk izgatavot un tirgot metamfetamīnu, lai nodrošinātu savu ģimeni, kad viņam atklāj vēzi.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu