No ceļa nobrauc stipri iereibis autovadītājs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Svētdien Rēzeknes novadā kāds 48 gadus vecs vīrietis, vadot automašīnu alkohola reibumā, nobrauca no ceļa un apgāzās. Avārijā cieta divi cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.20.05 kāds 1964.gadā dzimis vīrietis, alkohola reibumā bez vadītāja apliecības vadot automašīnu «VW Golf», nobrauca no ceļa un apgāzās. No avarējušās automašīnas ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts 1950.gadā dzimis vīrietis un 1986.gadā dzimis vīrietis. Transportlīdzekļa vadītāja organismā policijas darbinieki konstatēja 2,12 promiles alkohola.

Savukārt Siguldā, Kalna ielā, ap pusnakti 1991.gadā dzimis vīrietis, būdams alkohola reibumā, vadīja motociklu «Suzuki» un sadūrās ar automašīnu BMW, kuru vadīja 1974.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts motocikla vadītājs un pasažiere - 1994.gadā dzimusi jauniete.

Ap plkst.14 Smiltenes novadā, autoceļa Lankaskalns-Vidaga 5.kilometrā, 1992.gadā dzimis jaunietis, vadot automašīnu, nobrauca no ceļa un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas pasažieri - 1998.gadā dzimusi jauniete, 1996.gadā dzimusi jauniete un 1996.gadā dzimis jaunietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 35 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki.

Rīgas reģionā reģistrētas 12 avārijas, kurās cieta četri cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 59 transportlīdzekļu vadītājus, kam organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. 21 no tiem bija autovadītājs, bet 38 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 33 transportlīdzekļu vadītāji - deviņi autovadītāji un 24 velosipēdu un motorolleru vadītāji.


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu