No darba atlaistā stjuarte: «Superjet» lidmašīnas ir nedrošas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Bijusī aviokompānijas «Aeroflot» stjuarte Jekaterina Solovjova, kuru kompānija no darba atlaida pēc tam, kad viņa sociālās saziņas vietnē «twitter.com» pasmējās par «Superjet-100» katastrofu, nožēlo izdarīto. Tomēr viņa nemaina viedokli par jauno lidmašīnu tehnisko kvalitāti.

Intervijā izdevumam «Komsomoļskaja pravda» Solovjova sacījusi, ka viņa «vienkārši nepareizi izteikusies». Stjuarte uzsver, ka ar savu ierakstu tviterī vien gribējusi izteikt aicinājumu aviokompānijai «Aeroflot» turpmāk neizmantot šīs lidmašīnas.

«Aizvainot bojāgājušo tuviniekus es negribēju. Nožēloju notikušo, nesmuki iznāca,» sacīja viņa, piebilstot, ka patlaban nelabprāt iziet sabiedrībā, baidoties no linča tiesas.

Vienlaikus viņa skarbi kritizē jauno Krievijā ražoto aviolaineri. «Esmu vairākas reizes lidojusi ar «Superjet». Tajā vairākkārt nevarēja aizvērt kārtīgi durvis, bija arī citas problēmas, kuru dēļ reisus aizkavēja,» sacīja viņa.

Bijušais «Aeroflot» pilots Sergejs Knišovs, kuru nesen no darba atlaida par kompānijas kritizēšanu, atbalsta Solovjovu.

«Mani arī atlaida no darba, jo iestājos par drošiem lidojumiem. Varbūt viņas ieraksts bija skarbs, taču tā ir patiesība. Bet patiesība ir tāda, ka viņa, lidojot šajā lidmašīna, vienkārši cilvēciski baidās,» – tā bijušais kompānijas pilots.

Atlaiž stjuarti, kura pasmējusies par «Superjet» nelaimi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu