No lielveikala «Maxima» Imantā evakuēti cilvēki (117)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien Rīgā, Imantā, Slokas ielā 115, lielveikalā «Maxima XXX» nostrādājusi avārijas signalizācija un evakuēti cilvēki.

Kā novēroja aģentūra LETA, signalizācija ieslēdzās ap plkst.12.10, brīdinot, ka veikalā ir ārkārtas situācija un aicinot pircējus pamest ēku. Veikala darbinieki operatīvi organizējuši cilvēku evakuāciju, un tā notikusi mierīgi.

Veikalā tobrīd bijuši aptuveni 60 cilvēki.

SIA «Maxima Latvija» komunikācijas vadītājs Jānis Beseris aģentūrai LETA pastāstīja, ka ugunsdzēsības signalizācija veikalā ieslēgusies, jo virtuvē esot piedegusi eļļa, un nav strādājusi ventilācijas sistēma.

Tuvākajā laikā veikalu atkal atvērs apmeklētājiem. Uz veikalu devušies arī speciālisti, kas skaidros ventilācijas sistēmas nedarbošanās iemeslus.

Šogad jau vairākas reizes veikalos «Maxima» nostrādājušas ugunsdzēsības signalizācijas, kā rezultātā evakuēti cilvēki. Signalizācija nostrādājusi vai nu sistēmas kļūdas dēļ, vai arī tā reaģējusi uz tvaikiem virtuves zonā. Savukārt Valmierā veikalā «Maxima», Georga Apiņa ielā, 15.janvārī nobrukuši piekaramie griesti.

Komentāri (117)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu