No Lietuvas izlases kā pēdējos atskaita Lavrinoviču un Lukausku

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Lietuvas basketbola izlasei gaidāmajā Eiropas čempionātā nepalīdzēs Darjus Lavrinovičs un Mindaugs Lukausks, vēsta mājaslapa «lithuaniabasketball.com».

31 gadu vecajam centra spēlētājam Lavrinovičam esot Ahileja cīpslas iekaisums, kas esot galvenais iemesls, kāpēc viņš nav iekļauts sastāvā gaidāmajam turnīram. Lai atlabtu no šī savainojuma ir nepieciešama vismaz nedēļa.

Tāpat viņš nebija Lietuvas izlases sastāvā pēdējā pārbaudes spēlē pret Gruziju, kurā lietuvieši sestdien svinēja uzvaru ar 88:80.

Tikmēr Lukausks bija pēdējais, kuru Lietuvas izlases galvenais treneris Ķēstutis Kemzura atskaitīja no kandidātu saraksta. Tāpat Kemzura stāstīja, ka viņš vieglā uzbrucēja pozīcijā plāno izmēģināt Pauļu Jankūnu.

Lietuvas izlases sastāvs Eiropas čempionātam:

Šarūns Jasikēvičs, Mants Kalnietis, Toms Delininkaitis, Rimants Kaukēns, Sims Jasaitis, Martins Počus, Pauļus Jankūns, Darjus Songaila, Kšištofs Lavrinovičs, Roberts Javtoks, Marijons Petravičs, Jons Valančūns.

Kā zināms, šī gada Eiropas čempionāta finālturnīrs notiks sešās Lietuvas pilsētās no 31. augusta līdz 18. septembrim. Lietuva spēlēs A apakšgrupā, kuras spēles notiks Paņevēžā, un tiksies ar Spāniju, Turciju, Lielbritāniju, Poliju un Portugāli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu