Nodarbības sievietēm, kuras grib justies kā modeles*

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lielākās Latvijas modeļu aģentūra Vacatio organizē nodarbības meitenēm – gan sevis pilnveidošanai, gan modeļa karjeras izveidei.

Atbildot uz lielo interesi no sieviešu puses par Studijas piedāvātajām nodarbībām, sākot ar piektdienu 20. janvāri organizējam grupu sievietēm virs 23 gadiem.  Nodarbības katru piektdienu no plkst. 18:00 līdz plkst. 19:30. Defilē – pasniedzējs Zigmunds Līpiņš mācīs pareizi un skaisti staigāt augstpapēžu kurpēs.

Aktiermāksla – aktiera Andra Buļa vadībā kļūsim atbrīvotākas, drošākas, pārliecinātākas. Psiholoģijas nodarbībās iepazīsim sevi pašu, savu reakciju uz apkārtējiem un apkārtējo reakciju uz mums.  Kopā  ar vizāžistu apgūsim savu ideālo make up, ko lieliski izmantosim Foto nodarbībās, kurās iepazīstot sevi fotogrāfijās atradīsim pareizo veidu kā fotografēties, un iegūsim savā rīcībā jaunas foto no studijas.

Uz nodarbībām aicinātas pieteikties sievietes no 23 līdz  +/- 35 gadu vecumam, taču šis vecuma ierobežojums ir rekomendējošs (pasi nevienai neprasīsim)  vēlams, lai Jūs justos šim vecumam piederošas. Nekādas citas prasības attiecībā uz parametriem vai izskatu Studija neizvirza nevienai savai dalībniecei. Pie mums mīļi gaidīta ikviena meitene un sieviete, kura vēlas strādāt un kļūt foršāka.

Ja tīņa gados sapņoji par modeles karjeru, bet toreiz trūka uzdrīkstēšanās, vai ja vienkārši vēlies sevi pilnveidot un lieliski pavadīt tumšos, garos ziemas vakarus, tad gaidām Tevi pie mums.

www.vacatiostudio.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu