Noiers paraksta piecu gadu līgumu ar Minhenes «Bayern»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vācijas bundeslīgas klubs Minhenes «Bayern» šodien oficiāli noslēdzis piecu gadu līgumu ar Vācijas izlases vārtsargu Manuelu Noieru, vēsta kluba oficiālā mājaslapa internetā.

«Bayern» jau maija beigās panāca vienošanos ar Gelzenkirhenes «Schalke 04» komandu par Noiera pāreju.

«Uzskatu, ka šis ir pareizākais solis, jo es esmu Vācijas vārtsargs, bet «Bayern» ir labākais Vācijas klubs,» pēc līguma parakstīšanas izteicās Noiers.

«Bayern» ar Noieru līgumu nespēja parakstīt ātrāk, jo 25 gadus vecais vārtsargs Vācijas izlases sastāvā aizvadīja 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas maču pret Azerbaidžānu.

«Esmu priecīgs, ka viss jau ir aiz muguras. Tagad uz šo izaicinājumu es raugos nākotnes kontekstā, sākot jau no treniņnometnes,» skaidro Noiers.

«Bayern» no sākuma par Noieru piedāvājusi 14 miljonus eiro (9,8 miljonus latu), bet vēlāk piedāvājums audzis līdz 18-20 miljoniem eiro (12,6-14 miljoniem latu). Pie tam «Schalke 04» varēs saņemt prēmijas par vārtsarga sniegumu.

Kā vēstīts, papildus trīs miljonus eiro (2,1 miljonu latu) «Schalke 04» saņems tad, ja Noiers palīdzēs «Bayern» triumfēt bundeslīgas čempionātā.

Kā iepriekš vēstīja laikraksts «Bild», Noiera alga varētu būt seši miljoni eiro (4,2 miljoni latu) sezonā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu