«Nokia» prezentē jauno «X» sēriju (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmdien Barselona, Spānija «Mobile World Congress» ietvaros «Nokia» prezentēja piecas jaunas mobilās ierīces – trīs jaunās sērijas «Nokia X» viedtālruņus, kā arī arī mobilos tālruņus «Nokia 220» un «Nokia Asha 230», portālu «Apollo» informēja uzņēmums.

«Mūsu pārdomātā pieeja ir piedāvāt četru segmentu produktus: tādus cenas ziņā pieejamākos mobilos tālruņus kā «Nokia 220», «Asha» sērijas skārienjutīgos tālruņus – tādus kā jaunais «Nokia Asha 230», jaunos «Nokia X», «Nokia X+» un «Nokia XL» viedtālruņus, kā arī Lumia sērijas viedtālruņus, kuros mēs ieviešam iespaidīgākās inovācijas un kuri ir pilnībā savietojami ar «Microsoft» produktu lietošanas pieredzi,» skaidro «Nokia Devices & Services» izpilddirektors Stīvens Elops

«Nokia X» sērija

Trīs jaunie Nokia X sērijas viedtālruņi radīti, balstoties uz uzņēmuma kvalitātes dizaina pieredzi, un to saskarne radīta, iedvesmojoties no «Nokia Lumia» sērijas. Jauno viedtālruņu sākuma ekrāns balstīts uz tiešsaistes elementiem, kas nodrošina vienkāršu personalizēšanas veidu, ļaujot izkārtot lietotnes un tālruņa funkcijas pēc saviem ieskatiem. Paziņojumu centrs «Fastlane», savukārt, ļauj ērti un ātri pārslēgties starp iepriekš izmantotajām lietotnēm, sola ražotāji.

«Nokia X» viedtālruņos pieejams karšu un navigācijas pakalpojums «HERE Maps», kā arī tādi «Microsoft» pakalpojumi kā «Skype», tiešsaistes krātuve «OneDrive» un «Outlook.com».

Visi trīs «X» sērijas viedtālruņi ir aprīkoti ar «Qualcomm Snapdragon» divkodolu procesoru un divu SIM karšu atbalstu (Dual-SIM). «Nokia X» viedtālrunim ir četru collu IPS LCD displejs un trīs megapikseļu kamera. «Nokia X+» ir pielāgots multimediju entuziastiem – pateicoties lielākai atmiņai, tajā var baudīt vairāk spēļu, mūzikas, foto un video satura. Trešais «X» sērijas pārstāvis – «Nokia XL» ir aprīkots ar piecu collu displeju un divu megapikseļu priekšējo kameru, kas lieliski noder, piemēram, «Skype» video zvaniem. Tāpat «Nokia XL» ir arī piecu megapikseļu galvenā kamera ar autofokusu un zibspuldzi.

«Nokia Asha 230» un «Nokia 220»

«Nokia Asha 230» papildina «Asha» sērijas viedtālruņu saimi un ir lielisks tālrunis tiem, kas pirmo reizi iepazīstas ar skārienjutīgo mobilo tālruņu iespējām. «Nokia Asha 230» iekļauj visas «Nokia Asha» operētājsistēmas funkcijas, tajā skaitā «Fastlane» un pieeju tādām populārām lietotnēm kā «WhatsApp «un «WeChat». Līdz ar drīzumā pieejamo programmatūras atjauninājumu, Nokia Asha 230 iegūs pieeju Microsoft tiešsaistes krātuvei «OneDrive» 7GB failu uzglabāšanai bez maksas un iespēju automātiski tajā augšupielādēt fotoattēlus. «Nokia Asha 230» ir līdz šim cenas ziņā vispieejamākā «Asha» skārienjutīgā ierīce.

«Nokia» prezentēja arī mobilo tālruni «Nokia 220». Tam ir 2,4 collu ekrāns, divu megapikseļu kamera un līdz pat 32GB «microSD» kartes atbalsts.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu