Nokrītot no velosipēda, miris vīrietis (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Pirmdien Rojā, nokrītot no velosipēda, miris kāds 76 gadus vecs vīrietis.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Plūdoņa ielā 1937.gadā dzimis vīrietis, braucot ar velosipēdu, nokrita no tā un notikuma vietā mira. Pašlaik vīrieša līķis nosūtīts tiesu medicīniskās ekspertīzes veikšanai, lai noskaidrotu nāves cēloni.

Savukārt Ventspilī, Sarkanmuižas dambja ielā, 1968.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Audi 80» krustojumā ar Brīvības ielu uz gājēju pārejas notrieca 2004.gadā dzimušu meiteni, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Cēsīs 1952.gadā dzimis vīrietis, atpakaļgaitā vadot automašīnu «Audi A4 Avant», sadūrās ar velosipēdu, ar kuru brauca 1996.gadā dzimusi jauniete. Cietusī jauniete ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 17 avārijas, kurās cieta četri cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 25 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 16 no tiem bija autovadītāji, deviņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 13 transportlīdzekļu vadītāji - desmit autovadītāji un trīs velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu