Nolans nākotnē redz Galviņam vietu izlasē (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans portālam «Apollo» norāda, ka nākotnē redz vietu valstsvienībā arī aizsargam Guntim Galviņam

Neilgi pirms Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra līdzjutēji uzzināja, ka valstsvienības sastāvā šoreiz vieta nav atradusies trim Rīgas «Dinamo» pamatsastāvā hokejistiem - Andrim Džeriņam, Gintam Meijam un Guntim Galviņam.

Vēlāk Meija un Džeriņš tomēr pievienojās izlasei, taču kvalifikācijas turnīrā spēlēja tikai Meija, kamēr Galviņa uzvārds vairs netika pieminēts.

Ņemot vērā šīs sezonas notikumus «Dinamo» komandā, kur Guntis sezonu sāka kapteiņa lomā, bet sezonas izskaņā dažiem mačiem pat netika pieteikts, rodas jautājums par viņa nākotni Latvijas izlases kreklā.

Uz jautājumu, vai Nolans redz Galviņam vietu valstsvienībā, kamēr viņš ir galvenais treneris, ziemeļamerikāņu hokeja speciālists atbild apstiprinoši.

Tāpat treneris norāda, ka arī turpmāk sadarbosies ar savu asistentu Tomu Kūlenu, bet uz pasaules čempionātu atkal tiks piesaistīts video treneris Kārlis Zirnis. «Turklāt man ir padomā vēl kāds vīrs, kurš mums pievienosies,» piebilst Nolans.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu