Nolans: Puišiem jāpārstāv izlase, nevar atpūsties un ballēties

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: M.Lācis/Apollo

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans pēc mača ar Dānijas izlasi sacīja, ka komandas līderiem turnīrā ir jāuzņemas līderu loma, taču tas nenotiek.

«Apollo» jau ziņoja, ka šodien Stokholmā Latvijas hokejisti apakšgrupas turnīra sestajā spēlē ar 0:2 piedzīvoja zaudējumu pret Dānijas hokejistiem.

«Esmu sarūgtināts par spēli. Mūsu labākajiem spēlētājiem ir jāparāda labākā spēle, taču tas nenotiek. Mēs necīnījāmies, divu līdzīgu komandu cīņā uzvar tā, kura smagāk cīnās. Pietiekoši daudz neapgrūtinājām Dānijas izlases vārtsargu. Edgaram Masaļskim bija savainojums, tādēļ pēc otrās trešdaļas veicām vārtsargu maiņu. Māri Jučeru ātrāk nebija iemesls likt vārtos,» atzina Nolans, kurš uzsvēra, ka spēlētājiem ir jāpārstāv sava valsts, demonstrējot arī attiecīgu sniegumu.

«Ja esi izlasē, tad tev ir jāspēlē un jāparāda, ka esi tiesīgs pārstāvēt savu valsti, nevis atpūsties un ballēties,» atklāti teica Nolans, nenosaucot gan nevienu spēlētāja uzvārdu šajā sakarā. «Mums ir KHL spēlētāji, viņiem - hokejisti no Dānijas līgas un tev ir jābūt pārākam,» uzsvēra treneris.

«Nākamajā spēlē, visticamāk, vārtos arī stāvēs Jučers,» piebilda Nolans.

Pēdējo spēli apakšgrupā Latvijas valstsvienība aizvadīs otrdien, kad tiksies ar laukuma saimniekiem zviedriem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu