Nomainīts «The Beatles» dziesmas «Strawberry Fields Forever» iedvesmas avots

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Noliktavā nonākuši sarkanie vārti no «Strawberry Field» bāreņu namu, kas kalpoja par iedvesmas avotu Džona Lenona sarakstītajai pazīstamajai grupas «The Beatles dziesmai «Strawberry Fields Forever».

Labdarības iestāde, kurai patlaban pieder šis īpašums, oriģinālos vārtus nogādāja slepenā noliktavā un to vietā uzstādīja vārtu kopiju, vēsta «BBC News».

Šāda rīcība ir saniknojusi dažu tūristu ekskursiju organizētājus, kuru izveidotajos maršrutos, kas veltīti grupai «The Beatles», ietverta arī šī vieta.

Bāreņu nams tika slēgts 2005.gadā, un nav skaidrības par īpašuma turpmāko nākotni, taču labdarības iestāde cer šeit atvērt centru bērniem ar mācīšanās grūtībām.

Labdarības organizācijas pārstāvis majors Rejs Irvings sacīja, ka šis solis nodrošinās oriģinālo vārtu pasargāšanu no postījumiem, kas veidojas laika gaitā. Turklāt vārtu kopija daudzajiem tūristiem nodrošinās tikpat autentisku pieredzi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu