Noorganizēta īpaša Lemberga un Štokenberga tikšanās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Apvienības «Vienotība» tieslietu ministra amata kandidāts Aigars Štokenbergs (SCP) pirmdienas rītā ticies ar Ventspils mēru Aivaru Lembergu.

Štokenbergs portālam «pietiek.com» liedzies, ka ar Lembergu viņam bijusi īpaša tikšanās, tomēr Ventspils mēra labā roka Guntis Blumbergs portālam apstiprināja, ka ir noorganizējis Štokenberga un Lemberga tikšanos.

Blumbergs starp abiem runāto neatklāj, vien sakot, ka tā bijusi «saruna par dzīvi». Viņš noliedz, ka starp nākamo tieslietu ministru un Ventspils mēru būtu panākta kāda vienošanās.

Štokenbergs apgalvo, ka ar Lembergu pārmijis tikai pa vārdam: «Es teicu «labdien», un viņš man atbildēja «labdien».» Konfrontēts ar citu avotu teikto, ka saruna ar Lembergu tomēr bijusi, Štokenbergs apcirtās un aizgāja.

Iepriekš vairākkārt jau vēstīts, ka Lembergam varētu būt iebildumi, ka tieslietu ministra amats tiek «Vienotībai», vēl jo vairāk – Štokenbergam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu