«Nordea Rīgas maratonā» jauna 10 km distance

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

2011.gadā visiem Nordea Rīgas maratona dalībniekiem tiks piedāvāta jauna 10 km distance, kas izveidota ņemot vērā auditorijas pieprasījumu pēc vidēja garuma distances. Tā rezultātā tiek atcelta līdzšinējā stafetes distance. Reģistrācija 10 km distancei tiek uzsākta no šodienas – 15.decembra.

«Nordea Rīgas maratonam» vienmēr ir bijušas svarīgas dalībnieku vēlmes un atsauksmes. Novērtējot dalībnieku uzticību un viņu gatavību jauniem izaicinājumiem, esam ieviesuši šo jauno distanci. Tādēļ vēlamies ierosināt izaugsmes programmu visiem tiem 5km distances dalībniekiem, kas ir gatavi jaunam izaicinājumam un dubultot savu pagājušajā gadā noskrieto,» aicina Nordea Rīgas maratona organizatoru komandas vadītājs Aigars Nords.

10 km starts un finišs, identiski kā citām trasēm, atradīsies 11.novembra krastmalā un trase vīsies pa Rīgas centrālajām ielām. Precīzs starta laiks un trases maršruts tiks paziņots pēc tā saskaņošanas ar Rīgas pilsētas atbildīgajiem dienestiem nākamā gada sākumā.

«Nordea Rīgas maratona» organizatori atvainojas visiem, kas bija iecerējuši skriet Maratona stafetes distanci un cer, ka tā vietā izvēlētā 10 km distance, kas ļauj visiem dalībniekiem startēt un finišēt kopā 11.Novembra krastmalā, dos iespēju izbaudīt pasākumu visā tā krāšņumā.

  • Distances

Atgādinām, ka 2011.gada dalībniekiem kopumā tiek piedāvātas 5 distances: 42km, 21km, 5km, 10km un «Vienotības kilometrs» cilvēkiem ar īpašām vajadzībām (distancei reģistrācija vēl nav uzsākta).

  • Reģistrācija

Pieteikties visizdevīgāk līdz šī gada 31.decembrim, kad dalības maksa, ir viszemākā. Dalībai Nordea Rīgas maratonā ir iespējams pieteikties līdz 2011.gada 18.maijam, piesakoties oficiālajā mājas lapā «nordearigasmaratons.lv» un «Nordea bankas» filiālēs visā Latvijā. Kā jau ierasts pasākuma ģenerālsponsors Nordea banka visiem saviem klientiem līdz 2011.gada 30.aprīlim piedāvā iespēju pieteikties ar 10% atlaidi no dalības maksas.

Uz šo brīdi pasākumam reģistrējušies jau gandrīz 550 dalībnieki no 21 pasaules valstīm. Lielākā interese pagaidām ir par pusmaratona distanci. Salīdzinot ar pagājušo gadu, dotajā brīdī dalībnieku interese par pasākumu ir nedaudz lielāka, kas liecina par dalībnieku gatavību izmantot pieteikšanās iespēju par pazemināto dalības maksu. Balstoties uz iepriekšējo gadu pieredzi, sagaidāms, ka līdz gada beigām dalībnieku skaits varētu sasniegt jau 1 000 dalībnieku. 

Par Nordea Rīgas maratonu:

Maratons Rīgas pilsētā notiek kopš 1991.gada. 2007.gadā maratons ieguva nosaukumu Nordea Rīgas maratons. 2010.gadā pasākums pulcēja 11 500 dalībnieku no 45 pasaules valstīm. Maratonu kopš 2007.gada sadarbībā ar Rīgas domi rīko aģentūra NECom. Ģenerālsponsors – Nordea banka, tehnoloģiju partneris – Lattelecom, oficiālais partneris – Hanzas maiznīca, sponsori – adidas un Coca-Cola, oficiālais pārvadātājs – airBaltic. Partneri – Lielbritānijas vēstniecība Latvijā, LIVE RIGA, telekompānija LNT, Dienas žurnāli, tvnet.lv, radio SWH, AFI, Sony, Rimi un citi. Pasākumu attīstības un mārketinga komunikāciju aģentūra NECom sniedz komunikāciju pakalpojumus un nodarbojas ar pasākumu attīstību, tai skaitā organizē Rīgas svētku Nakts skrējienu un S3 Stratēģiskās sacensības uzņēmumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu