«Normunda Rutuļa darbnīca» izdod dziesmu remiksu albumu N.O.A. (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Pazīstamais dziedātājs, dīdžejs un mūzikas producents Normunds Rutulis savu pseidonīmu N’Works lieto producējot un izdodot Latvijā radītu dažādu izpildītāju dziesmu remiksus. Šodien nāk klajā otrais N’Works darbu apkopojums albumā N.O.A., kas atšifrējot nozīmē «N’Works otrais albums».

N’Works: – «Esmu iemīlējies mūzikā «līdz ausīm» un, producējot šāda veida mūziku, es lieku lietā neizpaustās sajūtas. Tādā veidā es ļaujos vilinājumam pasniegt konkrēto dziesmu tā, kā man to gribas dzirdēt. Man producēšana ir kā datorspēle, tikai nākamos līmeņus es būvēju pats un reti gadās laika limits konkrētā līmeņa iziešanai, tāpēc ir iespēja tajā uzkavēties tik ilgi, kamēr tas ir iziets pilnībā.».

Albumā N.O.A. iekļauti Laimas Vaikules, Jāņa Stībeļa, Dona, Zanes Dombrovskas, Katrīnas Lukinas, Anmary, Gintas Krievkalnes un grupu «Tā Tā Tā», «Into One», «Borowa MC», «Dvīnes» un «Dandelion Wine» izpildīto dziesmu remiksi, kā arī speciāli Kristīnai Zaharovai producētā dziesma «Melnais kaķis» un visu dziesmu apkopojums «Nonstopmix», kuru samiksējis dīdžejs Roberts Lejasmeijers.

Par to, kāpēc izvēlējies tieši šīs dziesmas, N’Works stāsta:- «Dažas dziesmas remiksēšanai esmu izvēlējies pats, citas ir pasūtījuma darbi. Remiksēšanā svarīgi uzsākt darbu pareizajā laikā. Ar piespiešanos nekas labs nevar sanākt. Tādēļ šis albums gatavots četrus garus gadus.»

Albums mūzikas veikalos būs pieejams CD formātā, tas ir klausāms tiešsaistes servisos «Spotify» un «Streamus», kā arī lejupielādējams portālos «Doremi.lv» un «iTunes».

Šeit varat noklausīties Roberta Lejasmeijers sagatavoto N’Works albuma N.O.A. lielo megamiksu, kurā dzirdamas visas albumā iekļautās dziesmas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu