Norvēģijā atmiņu zaudējušā puiša mistērija ir atrisināta (58)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Trešdien daudzus ārvalstu, tostarp arī Latvijas medijus pāršalca ziņa par kādu jaunieti, kurš pagājušā gada nogalē Norvēģijā, Oslo tika atrasts ar pilnīgu atmiņas zudumu. Šonedēļ likumsargi publiskoja viņa fotogrāfiju, cerībā noskaidrot jaunā vīrieša identitāti. Pateicoties pasaules mediju uzmanībai, mistērija nu ir atrisināta.

Aptuveni 25 gadus vecais vīrietis tika atrasts sniega kupenā rūpniecības rajonā Oslo austrumos. «Vīrietim nav identifikācijas dokumentu, un viņš neatceras savu vārdu, no kurienes nāk un kā nokļuvis Norvēģijā, vai jebkādas citas detaļas par savu dzīvi,» paziņojumā norādīja policija.

Policija minēja, ka vīrietis varētu būt no Austrumeiropas, viņš ļoti labi runā angliski, kā arī saprot čehu, slovāku, poļu un krievu valodu.

Oslo policija četrus mēnešus nesekmīgi bija centusies noskaidrot vīrieša identitāti, taču trešdien kāds pāris Čehijā esot vērsies Interpola birojā, norādot, ka ir atpazinis savu dēlu.

Policijā Norvēģijas medijiem apstiprināts, ka jaunā vīrieša identitāte ir noskaidrota, par ko viņš pats ir sajūsmā.

«Es baidījos, ka tas prasīs ilgāku laiku, lai uzzinātu, kas es esmu, taču to izdevās noskaidrot divu dienu laikā. Tas ir fantastiski,» Norvēģijas medijiem izteicies atmiņu zaudējušais vīrietis.

Komentāri (58)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu