Nosaki, kāpēc tev ir liekais svars (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/newbirth/

Divus gadus pēc pirmās versijas publiskošanas, Sabiedrības Veselības Institūts nodod sabiedrības lietošanā liekā svara diagnostikas jauno versiju.

Sabiedrības Veselības Institūts pirms 2 gadiem izveidoja unikālu liekā svara diagnostikas metodi, kura spēj precīzi noteikt katra cilvēka liekā svara iemeslus un iesaka konkrētus padomus ļoti specifiskām un konkrētām situācijām.

Šo divu gadu laikā programmu ir lietojuši vārāk nekā 12000 cilvēku. Jaunā versija ir izveidota pamatojoties uz lietotāju un nozares speciālistu ieteikumiem un priekšlikumiem.

Uzlabojumi ir skāruši gan tehnoloģisko diagnostikas pusi, gan saturisko, gan arī rezultātu saņemšanas procedūru. Ja līdz šim visi rezultāti līdz lietotājam nonāca 30 dienu laikā, tad tagad uz rezultātu saņemšanu jāgaida vien pāris sekundes.

Tāpat kā iepriekš, virtuālās vizītes laikā klientam tiek uzdoti 210 profesionāli sagatavoti jautājumi par 31 ar lieko svaru saistītu tēmu. Atbildēs klients saņem izsmeļošu vērtējumu par viņa teorētiskajām zināšanām un praktiskajiem ieradumiem attiecībā uz šīm tēmām. Papildus iepriekš minētajam lietotājs saņem arī individuāli izveidotus ieteikumus, kas konkrēti viņam ir jādara, lai novērstu lieko svaru.

Atgādinam, ka diagnostika ir izveidota ar nolūku palīdzēt cilvēkiem saprast savas problēmas patiesos cēloņus. Liekais svars ir tieši tāds pats personas veselības jautājums kā sāpošs zobs vai gripa. Tāpēc, ikvienam, kurš vēlas samazināt savu svaru veselīgi un neatgriezeniski vispirms ir jāveic problēmas diagnostika, tieši tāpat kā tas notiek pie zobārsta, ķirurga vai cita daktera, kad saskaramies ar kādu problēmu.

Diemžēl, daudzi cilvēki akli seko visdažādākajiem, reizēm pat krimināliem ieteikumiem par to, kā ātri un viegli atbrīvoties no liekajiem kilogramiem. Vienīgie ieguvēji no šo metožu propogandas ir paši informācijas izplatītāji, jo priekš “aklajiem” censoņiem šīs metodes parasti beidzas ar sabeigtu veselību un vēl lielāku lieko svaru.

Par nelaimi ir nācies saskarties ar cilvēkiem, kuri par diagnostikas sniegtajiem ieteikumiem saka, ka tie tači ir visiem zināmi un tur nekā jauna nav. Šādi apgalvojumi ir gan iepriecinoši, gan skumji. Iepriecinoši ir tāpēc, ka liecina par cilvēku informētību. Skumji ir tāpēc, ka norāda uz cilvēku neticību patiesi vienkāršiem un iedarbīgiem svara samazināšanas ieteikumiem, kuri piedevām neapdraud veselību.

Vislabāk liekā svara jautājumus ir apspriest ar diplomētu dietologu, nevis ar kaimiņieni kāpņu telpā. Taču tagad ikvienam cilvēkam, kuram ir pieejams dators un internets ir iespēja veikt liekā svara diagnostiku neizejot no mājas vai biroja. To var darīt bez iepriekšējas pieteikšanās un jebkurā izdevīgā laikā. Vizīti vart pārtraukt un atsākt, kad vien tas ir iespējams. Apmeklējums ir anonīms un tāpēc var atbildēt pilnīgi godīgi, jo ne no viena nav jākaunās.

www.dietillustrated.com

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu