Nosauc izlases sastāvu un atskaita divus hokejistus (102)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases galvenais treneris Teds Nolans šodien nosaucis sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam hokejā, vēsta Latvijas Hokeja federācija.

Vakar kļuva zināms, ka ar izlasi trenēties neturpina aizsargs Mārtiņš Porejs, kā arī uzbrucēji Kaspars Saulietis un Toms Hartmanis.

Tikmēr šodien kā pēdējie no izlases atskaitīti aizsargs Oskars Cibuļskis un uzbrucējs Māris Bičevskis.

Par komandas kapteini iecelts Lauris Dārziņš, savukārt viņa asistenti būs Georgijs Pujacs un Jānis Sprukts. Šodien izlasei ir pievienojies aizsargs Artūrs Kulda.

Latvijas valstsvienība spēlēs Helsinku apakšgrupā. Pirmo spēli latvieši aizvadīs 4. maijā, kad tiksies pret Krievijas izlasi, bet turnīra turpinājumā sekos spēles pret Somiju, Slovākiju, Vāciju, Franciju, Austriju un ASV.

Latvijas izlases sastāvs pasaules 2013. gada pasaules čempionātā:

vārtsargi: Edgars Masaļskis, Māris Jučers, Kristers Gudļevskis;

aizsargi: Artūrs Kulda, Kristaps Sotnieks, Georgijs Pujacs, Māris Jass, Agris Saviels, Jānis Andersons, Ralfs Freibergs, Krišjānis Rēdlihs;

uzbrucēji: Miks Indrašis, Jānis Sprukts, Lauris Dārziņš, Gints Meija, Armands Bērziņš, Ronalds Ķēniņš, Roberts Jekimovs, Koba Jass, Vitālijs Pavlovs, Aleksejs Širokovs, Andris Džeriņš, Juris Štāls, Mārtiņš Cipulis un Zemgus Girgensons.

Komentāri (102)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu