Nosaukts izlases sastāvs. Ārpus tā paliek Džeriņš, Jass un Cibuļskis (107)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans šovakar paziņoja valstsvienības sastāvu gaidāmajam Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram, kurš ceturtdien sāksies «Arēnā Rīga».

Dalībai turnīrā tiks pieteikti trīs vārtsargi - Edgars Masaļskis, Māris Jučers, Ervīns Muštukovs, septiņi aizsargi - Sandis Ozoliņš, Georgijs Pujacs, Oskars Bārtulis, Krišjānis Rēdlihs, Artūrs Kulda, Arvīds Reķis un Kristaps Sotnieks, kā arī 13 uzbrucēji - Lauris Dārziņš, Jānis Sprukts, Mārtiņš Karsums, Miķelis Rēdlihs, Gints Meija, Miks Indrašis, Aleksandrs Ņiživijs, Ronalds Ķēniņš, Roberts Jekimovs, Juris Štāls, Armands Bērziņš, Mārtiņš Cipulis un Vitālijs Pavlovs.

Kā pēdējie no izlases dalībnieku pulka tika svītroti aizsargi Māris Jass, kuram pēc Nolana teiktā esot savainojums, un Oskars Cibuļskis, kā arī uzbrucējs Andris Džeriņš.

Pirmo spēli Latvijas izlase aizvadīs ceturtdien, kad tiksies pret Lielbritānijas hokejistiem, piektdien pretī stāsies Kazahstānas izlase, bet turnīra pēdējā dienā svētdien Latvijas valstsvienība tiksies pret Franciju. Ceļazīmi uz Soču olimpiskajām spēlēm iegūs tikai turnīra uzvarētāji.

Tikmēr paralēli divās citās pilsētās Bītighaimā Biseingenā (Vācijā) un Vojensā (Dānijā) norisināsies vēl pa vienam kvalifikācijas turnīram. Vācijā spēlēs laukuma saimnieki vācieši, austrieši, itāļi un nīderlandieši, bet Dānijā par vienīgo ceļazīmi cīnīsies dāņi, baltkrievi, slovēņi un ukraiņi.

Komentāri (107)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu