Nosaukts sastāvs spēlēm pret Krieviju (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas Hokeja federācija

Šodien pēc vakara treniņa «Arēnā Rīga» Latvijas hokeja izlases treneru korpuss nosaucis tos 22 spēlētājus, kuri piedalīsies piektdienas spēlē pret Oļega Znaroka vadīto Krievijas izlasi.

Pirmajai spēlei ar Krieviju pieteikts netiks vārtsargs Jānis Kalniņš, aizsargi - Kristaps Sotnieks, Mārtiņš Gipters, Mārtiņš Porejs un Artūrs Kulda, kurš komandai pievienojies tikai šodien un kopā ar komandu vēl neslidoja, bet no uzbrucējiem rītvakar nespēlēs Jānis Ozoliņš, Gunārs Skvorcovs, Miks Indrašis, kā arī Roberts Lipsbergs.

Latvijas hokeja izlases kapteiņa pienākumus pildīs Rodrigo Laviņš, viņam asistēs Mārtiņš Cipulis un Jēkabs Rēdlihs.

Rīt izlasei pievienosies Herberts Vasiļjevs, nākamnedēļ - Miķelis Rēdlihs un Kaspars Daugaviņš. Tāpat tuvākajās dienās tiek gaidīts Lauris Dārziņš, kurš sasirdzis ar angīnu.

Latvijas hokeja izlases sastāvs spēlei pret Krieviju:

Vārtsargi: Edgars Masaļskis un Ivars Punnenovs.
Aizsargi: Guntis Galviņš, Jēkabs Rēdlihs, Maksims Širokovs, Rodrigo Laviņš, Agris Saviels, Jānis Jaks, Artūrs Salija un Ēriks Ševčenko.
Uzbrucēji: Gints Meija, Andris Džeriņš, Mārtiņš Cipulis, Aleksejs Širokovs, Juris Štāls, Koba Jass, Roberts Jekimovs, Armands Bērziņš, Roberts Bukarts, Kaspars Saulietis, Māris Bičevskis un Juris Upītis.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu