Noskaidrojusies «Hansa Disko nakts Nr. 6» mākslinieku plejāde

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Preses foto

Pasākuma «Hansa Disko nakts» rīkotāji paziņojuši, ka 7. decembrī no plkst. 20.00 uz Ķīpsalas halles skatuves uzstāsies «Bad Boys Blue», Sūzija Kvatro ar grupu, «The Twins» un «Bucks Fizz». Neiztrūkstošas būs arī dejas un labs noskaņojums visu nakti, par ko gādās Latvijas diskotēku kustības pionieri.

«Bad Boys Blue» vārds noteikti neprasa plašus komentārus, jo nav iedomājama gandrīz neviena 80.gadu diskotēka vai mājas fonotēka, kurā nebūtu vismaz viens šīs grupas albums. 1984.gadā Ķelnē izveidotā ansambļa pūra lādē ir vairāki desmiti labi zināmu hitu, piemēram, «You're a Woman», «Pretty Young Girl», «Come Back and Stay», «Hungry for Love, A World Without You (Michelle)», «Queen of Hearts» u.c.

Arī Sūzijas Kvatro vārds nebūs svešs nevienam, kam skolas vai studiju gadi pagājuši 70. un 80. gadu starplaikā. Viņas spēcīgā, mazliet piesmakusī balss (starp citu, lieliski «sadziedājusies» (leģendārā kompozīcija «Stumblin'In») ar pagājušā festivāla viesi Krisu Normenu), ģitārspēle un neiztrūkstošais ādas kostīms ir un paliek viena no spilgtākajām zīmēm sieviešu roka vēsturē. «Can The Can», «If You Can't Give Me Love» un «Rock Hard» ir pazīstamākie piemēri šim apgalvojumam.
Starp citu, Sūzijas mājas lapa informē, ka patlaban kopā ar slaveno hitu radītāju Maiku Čepmenu notiekot darbs studijā pie jauna albuma radīšanas, kurš būšot ieturēts īsta roka garā. Šī gada augustā iznāca arī Sūzijas autobiogrāfija «Unzipped».

«Face To Face - Heart To Heart», «Not The Loving Kind», «Love System», «Ballet Dancer», «A Wild Romance» – tas ir vācu sintīpopa duets «The Twins», kas 80.gadu diskotēku apmeklētājiem noteikti atsauks atmiņā kādu romantisku brīdi. Izteikti ritmiskās kompozīcijas bija tik piemērotas dejošanai, bet melodijas ātri iekrita atmiņā un «iesēdās» uz palikšanu.

Visdaudzpusīgākais ir popkvartets «Bucks Fizz», kas tika radīts «Eirovīzijai» tolaik populārajā «2 meitenes - 2 puiši» «komplektācijā», taču lieliskie panākumi nodrošināja grupas eksistenci krietni ilgāk, nekā to varētu sagaidīt no šāda veida projekta. «Cold War», «Making Your Mind Up», «The Land of Make Believe» ir tikai dažas no pazīstamākajām viņu kompozīcijām.

Atgādinām, ka iepriekšējais «Hansa Disko nakts» festivāls iegāja vēsturē ar pilnīgu biļešu izpārdošanu. Tāpēc laicīga ieejas karšu iegāde nodrošinās pret nepatīkamiem pārsteigumiem. Vēl vairāk: no 29.oktobra pārdošanā nonākušas VIP biļetes, kas nodrošina gan vietu pie galdiņiem uz paaugstinājuma zāles centrā un tātad lieliskāko redzamību.

http://www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu