Noskaidroti meklētākie cilvēki interneta meklētājā (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu popzvaigzne Bejonsa šogad ir meklētākais cilvēks interneta meklētājā «Bing», pirmdien paziņoja kompānija. 32 gadus vecā Bejonsa šogad atgriezās mūzikas industrijā pēc meitas Blū Aivijas piedzimšanas. Janvārī viņa piedalījās ASV prezidenta Baraka Obamas inaugurācijas ceremonijā, bet februārī sniedza priekšnesumu «Super Bowl» izcīņā. Pēc tam dziedātāja atklāja savu pasaules koncertturneju «The Mrs. Carter Show».

Lai arī Bejonsa nelabprāt runā par savu privāto dzīvi, februārī viņa izlaida televīzijas dokumentālo filmu, kurā iemūžināti mirkļi no viņas, vīra «Jay Z» un meitiņas Blū Aivijas dzīves. Pagājušogad meklētākā cilvēka statusu baudīja realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana, kura nu atrodas otrajā vietā. Šogad viņa laida pasaulē meitu Nortu un saderinājās ar amerikāņu reperi Kanji Vestu.

Sarakstā iekļuva arī popzvaigznes Riana, Teilora Svifta un Madonna. Tīņu elks Džastins Bībers, kurš pērn ierindojās otrajā vietā, tagad nokritis līdz sestajai. Pirmajā desmitniekā iekļuvusi repere Nikija Mināža, dziedātāja Mailija Sairesa, kā arī skandalozā aktrise Amanda Bainsa. Obama ir vienīgais politiķis, kurš iekļuvis pirmajā desmitniekā.

«Bing» ik gadu izdod sarakstu ar meklētākajiem vārdiem un frāzēm. 2013.gada meklētākais notikums bija Lielbritānijas prinča Viljama un sievas Ketrinas dēla nākšana pasaulē.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu