Noskaidroti «Mis un Misters Latvija 2009» titula ieguvēji

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mis.lv/Osy.lv

Šogad konkursā «Mis un Misters Latvija 2009» 12 dalībnieku konkurencē uzvarējuši Ludmila Voroncova un Jānis Verners, aģentūru LETA informēja aģentūras «Mis Latvia» direktore Inta Fogele.

<b>GALERIJĀ</b>

Pēc ilgiem laikiem «Mis un Misters Latvija 2009» uzvarētāji tik noteikti Latvijā, un šajā gadā konkurss bija īpašs arī ar to, ka tas notika trīs kārtās ar trīs dažādām žūrijām.

Pirmie konkursā tika noskaidroti titula «Mis un Misters Foto 2009» ieguvēji, par kuriem kļuva Jekaterina Jerofejeva un Artūrs Daņiļevičs, savukārt pēc tam tika noskaidroti «Vice Mis un Vice Misters Latvija 2009» ieguvēji, par kuriem kļuva Evija Umbraško un Romāns Voitaņecs.

Šogad visām sešām «Mis Latvija 2009» konkursa dalībniecēm būs iespēja piedalīties dažādos skaistumkonkursos, kas visa gada garumā notis dažādās pasaules valstīs, bet «Mis Latvija 2009» uzvarētāja novembrī pārstāvēs Latviju «Mis Pasaule» konkursā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu