Noskaidrots 2013.gada visvairāk nelegāli lejupielādētais seriāls (23)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

2013.gada visvairāk nelegāli lejupielādētais seriāls ir fantāzijas drāma «Game of Thrones» («Troņu spēle»), liecina vietnes «TorrentFreak» apkopotie dati. Uz amerikāņu rakstnieka Džordža R.R.Mārtina romāniem balstītais seriāls šādu titulu ieguvis otro gadu pēc kārtas.

Ar failu apmaiņas programmas «BitTorrent» palīdzību tas nelegāli lejupielādēts 5,9 miljonus reižu. Salīdzinājumam - ASV telekanālā HBO «Troņu spēlei» ir vidēji 5,5 miljoni skatītāju. Informācijas apkopotāji nav ņēmuši vērā datus no citām populārām vietnēm, piemēram, «Pirate Bay» un «Kickass Torrents», tāpēc patiesais nelegālo lejupielāžu skaits noteikti ir vēl daudz lielāks.

Otrs visvairāk piratizētais televīzijas seriāls ir «Breaking Bad» («Pārkāpt robežu»), kura pēdējā sezona lejupielādēta apmēram 4,2 miljonus reižu. Pirmo trijnieku noslēdz šausmu trilleris «The Walking Dead» («Staigājošie miroņi») ar 3,6 miljoniem. Sarakstā iekļuvuši arī seriāli «The Big Bang Theory» («Lielā sprādziena teorija»), «How I Met Your Mother» («Kā es satiku jūsu māti»), «Homeland» («Svešais starp savējiem»), «Vikings» («Vikingi») un «Dexter» («Deksters»).

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu