Noskaidrots jau otrais pretendents ceļojumam uz «National Geographic» mītni Amerikā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Visu 2013. gadu žurnāls «National Geographic Latvija» sadarbībā ar portālu draugiem.lv piedāvā lielisku iespēju ceļotājiem piedalīties īpaši izveidotā konkursā. Par marta mēneša labāko rakstu tika atzīts Alīnas Kiseļovas «Sapņu mednieces ceļojums ASV»!

Šogad žurnālam «National Geographic» aprit 125. gads. Tieši tāpēc janvārī tika atklāts žurnāla «National Geographic Latvija» un draugiem.lv konkurss, dodot unikālu iespēju latviešu ceļotājiem rakstīt savus ceļojuma aprakstus pasaulē vadošajam žurnālam. Galvenā balva – neaizmirstams un vienreizējs 125 stundu ceļojums divām personām uz pasaulslaveno «National Geographic» mītni Vašingtonā. Ceļojumā ir ietverta došanās uz muzeju, ekskursija pa galveno mītni un pusdienas ar kādu no pieredzes bagātajiem «National Geographic» pārstāvjiem. Brīvajā laikā iespējama Vašingtonas ievērojamāko vietu apskate.

Konkursa marta mēneša uzvarētāja Alīna Kiseļova teic: «National Geographic» žurnāls manās acīs ir standarts izcilām fotogrāfijām un ceļojumu aprakstiem, tādēļ, kad ieraudzīju, ka tiek organizēts «National Geographic Latvija» konkurss sadarbībā ar draugiem.lv, sapratu, ka noteikti jāpiedalās, šī ir mana iespēja! Tā sagadījās, ka ceļojuma laikā ar draugu, fotografējot fantastiskos dabas skatus, vairākas reizes nosmējāmies, ka diemžēl neesam «National Geographic» fotogrāfi un cerams, ka bildes tāpat izdosies labas. Uzzinot, ka esam mēneša uzvarētāji un mūsu apraksts tiks publicēts pasaules klases žurnālā, prieks bija ārkārtīgi liels!»

Ja Tev patīk ceļot, un tev ir kāds stāsts, ko ir vērts pastāstīt, tad šī ir tava iespēja to pavēstīt visai Latvijai. Varbūt tieši savu ceļojuma aprakstu varēsi lasīt kopā ar citiem lieliskiem rakstiem «National Geographic Latvija» maija numurā.

Piedalīšanās ir pavisam vienkārša. Līdz katra mēneša 10. datumam portālā draugiem.lv jāpievieno sava ceļojuma apraksts atzīmējot: piedalīšos «National Geographic Latvija» konkursā. Katru mēnesi «National Geographic» žūrija izvērtēs iesūtītos darbus, un labākais tiks publicēts nākamā mēneša numurā, kā arī tā autors saņems gada abonementu «National Geographic» žurnālam latviešu valodā. Gada labākais apraksts, ko noteiks gan žūrijas vērtējums, gan lasītāju balsojums, savā īpašumā iegūs patiešām neaizmirstamu un vienreizēju ceļojumu divām personām.

Pasākumus organizē «National Geographic Latvija» sadarbībā ar «draugiem.lv».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu