Noskaidrots, kāpēc vīrietis šāvis uz braucošu motociklu, nogalinot cilvēku (311)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Izmeklēšanas gaitā noskaidrots, ka vīrietis šāvis uz divām personām, kas brauca ar motociklu, uzskatīdams tos par zagļiem, kuri aizdomīgi rosījušies kaimiņu mājas pagalmā.

Kā informē Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbību jautājumos Signe Šteinberga, vīrietis mēģinājis personas aizturēt.

Viņa informē, ka vienlaikus ar kriminālprocesu par slepkavību, policija veic izmeklēšanu, lai noskaidrotu, vai notikusi zādzība.

Vīrietis, kurš šāva ar nereģistrēto ieroci, iepriekš policijas redzeslokā nav nonācis.

Izmeklēšana turpinās.

«Apollo» jau ziņoja, ka ceturtdienas rītā Saldus novada Jaunauces pagastā kādas mājas iedzīvotājs nošāvis vienu vīrieti, bet otru ievainojis.

1950.gadā dzimušais vīrietis šāvis uz vīriešiem, kuri brauca ar motociklu, kā rezultātā dzīvību zaudēja 1977.gadā dzimis vīrietis, bet 1985.gadā dzimis vīrietis ievainots un nogādāts slimnīcā. Viņa dzīvībai šobrīd briesmas nedraud.

Šāvējs aizturēts visu apstākļu un rīcības motīva noskaidrošanai.

Komentāri (311)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu