Noskaidrots «The Drivers’ Fuel Challenge 2012» Latvijas čempions

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 14. jūlijā, sporta kompleksā ‘’333’’ noslēdzās kravas automašīnu vadītāju ekonomiskas autovadīšanas sacensības, kurās kopumā startēja 65 profesionāli šoferi. Lai noskaidrotu Latvijas prasmīgākā autovadītāja titula ieguvēju, konkursa finālā tikās 10 labāko rezultātu īpašnieki.

‘’Fināla rezultāti vēlreiz apliecina, ka «Volvo» ir ekonomiskās kravas automašīnas statuss. Pareizi izmantojot visas tās tehniskās iespējas kombinācijā ar profesionāla šofera zināšanām un pieredzi, iespējams panākt tiešām zemu degvielas patēriņu, un mazināt izdevumus. Vēlos izteikt pateicību  visiem konkursa dalībniekiem  un partneriem Latvijā par dalību un atsaucību. Šajos divos konkursa mēnešos esam piedzīvojuši daudz patīkamu emociju un nereti arī patīkamus pārsteigumus,’’ tā Dace Rostoka, «VolvoTruck Latvia» mārketinga vadītāja.

‘’Es apvienoju savas zināšanas ar mašīnas tehniskajām iespējām un man izdevās parādīt labu degvielas patēriņa rezultātu. Šodien sacensību trasē man izdevās realizēt 99% no plānotā, bet vienmēr savu sniegumu ir iespējams uzlabot, ko arī plānoju izdarīt Čehijā,’’ stāsta Andris Pļavenieks, kurš ierindojās pirmajā vietā ar vidējo degvielas patēriņu 21,1 l/100km.

Oktobra vidū Latvijas čempions dosies uz Centrālās un Austrumeiropas finālu Olomoucā, Čehijā. Tur viņam būs iespēja sacensties ne tikai par „The Drivers' Fuel Challenge” Centrālās un Austrumeiropas reģiona čempiona titulu, bet arī iegūt savā īpašumā «Volvo C30» automašīnu, bet viņa darba devējiem būs iespēja laimēt vaučerus «Volvo» servisa pakalpojumu apmaksai līdz pat 10 000 eiro vērtībā, ja viņu autovadītājs iegūs kādu no pirmajām trīs vietām reģionālajā finālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu