Noslēgsies jauniešu futbola turnīri «Amber Challenge Cup»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 12. līdz 14. martam notiks Bērnu Futbola Attīstības Centra (BFAC) organizētais starptautiskais futbola turnīrs «Amber Challenge Cup» 1994. gadā dzimušiem zēniem. Sacensības notiks «Olimpiskā sporta centra» futbola hallē (Grostonas ielā 6b, Rīgā), kas ir viena no labākajām futbola hallēm Baltijā ar modernāko sintētiskās zāles segumu Eiropā.

«Par «Amber Challenge Cup» kausu sacentīsies Igaunijas klubs «Legion», viesi no Lietuvas «Šiauliai», savukārt Latviju šajā turnīrā pārstāvēs krietnāks pulks: JFC «Skonto» Akadēmija, JDFS «Alberts», «Cerība» (Ventspils), «Rīgas Futbola skola», «OSC/FK-33» (Ogre) un FK «Daugava Rīga»,» informē BFAC valdes priekšsēdētāja Ilona Upeniece.

Turnīru 12. martā plkst. 12.00 atklās hiphopa izpildītāji Rassell un Sabīna Bērziņa, kā arī futbola freestyle meistars Edgars Mekelis. Ar savu pašmācības ceļā apgūto talantu viņš TV skatītājus priecēja, piedaloties LNT šovā «Latvijas Zelta talanti». Jaunajiem futbolistiem visu turnīra laiku atbalstu sniegs biznesa augstskolas «Turība» karsējmeitenes.

Savukārt 14. martā pēc apbalvošanas plkst. 13.10 turnīra dalībniekus un apmeklētājus gaida pārsteigums – ar saviem paraugdemonstrējumiem uzstāsies velotriālists Jānis Lācis, kurš arī plašākai sabiedrībai pazīstams kā LNT šova «Latvijas Zelta talanti» dalībnieks un pērn Latvijas čempionātā velotriālā izcīnīja piekto vietu, taču iepriekšējos divus gadu bija ceturtajā vietā.

12. martā sacensības notiks plkst. 9.00 - 18.00; 13. martā plkst. 9.00 – 19.00; 14. martā plkst. 9.00 – 13.00, bet plkst. 13.10 būs apbalvošana. Apmeklētājiem ieeja uz spēlēm - bez maksas.

Jaunas tradīcijas futbolā un bērnu vasaras nometnēs:

Uzsākot organizēt bērnu un jauniešu starptautiskos futbola turnīrus «Amber Challenge Cup» dažādām vecuma grupām, BFAC ir ieviesis futbolā jaunas tradīcijas. Tagad arī futbolā jauniešu turnīros visu sacensību laiku spēlētājus uzmundrina karsējmeitenes, kā arī visās turnīru atklāšanas un noslēguma ceremonijās uzstājas mūziķi, deju grupas un dažādu neordināru sporta veidu pārstāvji. Turnīru dalībniekiem tiek organizētas draudzības spēles un zibensturnīri ar sabiedrībā pazīstamu cilvēku piedalīšanos.

Iepriekšējā turnīrā «Amber Challenge Cup» patronese dziedātāja Amber uzdrošinājās kopā ar  Latvijas izlases futbolistiem iziet uz laukuma draudzības spēlē pret turnīra dalībnieku apvienoto izlasi, savukārt  mūsu valstsvienības spēlētāji piekrita debijai dziedāšanā kopā ar Amber turnīra atklāšanā. «Bija patiess prieks, ka turnīra dalībnieku – Sanktpēterburgas un Lietuvas jauniešu klubu vadība atzinīgi novērtēja BFAC centienus papildināt futbola turnīrus ar dažādiem priekšnesumiem un atzina, ka iepriekš nekur citur nebija redzējuši, ka bērnu un jauniešu futbola turnīros tiek piedomāts arī par atraktīvu šovu,» gandarīta ir Ilona Upeniece.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu