Noslēgsies Lūgšanu nedēļa (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šodien ar Tezē lūgšanu vakaru Madonas katoļu baznīcā noslēgsies Lūgšanu nedēļa, informēja Latvijas Romas Katoļu baznīcas Informācijas centrā.

Lūgšanu nedēļa sākās 18.janvārī. Tās laikā kristīgās pasaules pārstāvji tika aicināti pārdomāt citātu no svētā Pāvila pirmās vēstules korintiešiem «Vai Kristus ir sadalīts?».

Ik gadu lūgšanu nedēļas tēmas, lasījumus un aizlūgumus izvēlas kādas valsts kristieši. Šogad tie ir kanādieši, kuri piedāvāja šos svētā Pāvila vārdus pārdomāt savā kopienā.

Latvijā Lūgšanu nedēļas laikā notika vairums pasākumu - Sv.Jāņa Kristītāja un Marijas Magdalēnas baznīcas gada jubilejai veltīts dievkalpojums Igatē, svētbrīdis Madonas baptistu draudzē, svētbrīdis Jaunkalsnavas katoļu draudzē, ekumenisks dievkalpojums Madonas evaņģēliski luteriskajā draudzē, kā arī svētbrīdis Cesvaines katoļu draudzē un arī volejbola turnīrs un kino vakars.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu