Noslēgumam tuvojas Valmieras autoostas rekonstrukcija (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Drīzumā valmierieši un Valmieras viesi iegādāties biļetes, kā arī gaidīt autobusus varēs jaunās un labiekārtotās telpās. Noslēgumam tuvojas Valmieras autoostas rekonstrukcija, portālu «Apollo» informēja SIA «VTU Valmiera» Sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Moča.

Valmieras autoostas rekonstrukcijas darbi tika uzsākti 2013.gada aprīlī. Ir pabeigta visu galveno konstrukciju montāža, iebūvēti logi, vitrīnas un durvis un uzstādītas visas iekšējās komunikācijas. Šobrīd vēl norit pēdējie ēkas fasādes un nojumes montāžas darbi, telpu iekšējā apdare, kā arī bruģēšanas un teritorijas labiekārtošanas darbi.

Autoosta projektēta tā, lai iedzīvotājiem un pilsētas viesiem nodrošinātu ērtu un pieejamu vidi sabiedriskā transporta pakalpojumu izmantošanai. Autoostas pirmajā stāvā tiks izvietota pasažieru uzgaidāmā zāle, kases telpas, bagāžas glabātuve, sanitārais mezgls. Otrajā stāvā tiks iekārtotas telpas autoostas darbiniekiem un atpūtas telpa autobusu vadītājiem.

Kā pirmajā, tā otrajā stāvā paredzētas telpas nomai. Informācija par nomas iespējām Valmieras autoostā (Stacijas iela 1) pieejama SIA «VTU Valmiera» interneta vietnē www.vtu-valmiera.lv sadaļā Citi pakalpojumi – Telpu noma – Ilgtermiņa noma.

Valmieras autoostas būvdarbus veic būvfirma SIA «Ekers», saskaņā ar SIA «Heima» izstrādāto tehnisko projektu. Rekonstrukcijas darbus finansē SIA «VTU Valmiera».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu