Noteiks Jūrmalas sakoptākās sētas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Līdz 26.jūnijam iespējams  pieteikt pretendentus Jūrmalas pilsētas domes organizētajam konkursam «Jūrmalas sakoptākais īpašums». Vērtēšanas komisija ar īpašumiem iepazīsies 29. un 30.jūnijā un līdz 5.jūlijam noteiks uzvarētājus.

Konkursa «Jūrmalas sakoptākais īpašums» mērķis ir sekmēt pilsētvides sakopšanu, veicināt namīpašumu un citu nekustamo īpašumu teritoriju sakopšanu, apsaimniekošanu, labiekārtošanu, apstādījumu un žogu uzturēšanu, ietvju, laukumu, pagalmu, grāvju, caurteku un iebrauktuvju uzkopšanu un tīrīšanu atbilstoši Jūrmalas pilsētas domes saistošajiem noteikumiem.

Konkursā var piedalīties visi pilsētas nekustamā īpašuma īpašnieki un valdītāji, daudzdzīvokļu namu īrnieki, pilsētas iestādes, organizācijas un uzņēmējsabiedrības, kas izveidojuši skaisti sakoptu vidi savā dzīves vai darba vietā.

Vērtēšana notiks četrās grupās: 1.grupa – individuālās dzīvojamās mājas, 2.grupa – daudzdzīvokļu nami, 3.grupa – izglītības iestādes, 4.grupa – iestādes, organizācijas un uzņēmējsabiedrības. Individuālās un daudzdzīvokļu mājas vērtēs pa pilsētas rajoniem: 1) Ķemeros, 2) Slokā, Kauguros, Kūdrā, 3) Krastciemā, Valteros, Vaivaros, Asaros, Mellužos, Pumpuros un Jaundubultos, 4) Dubultos, Majoros un Dzintaros, 5) Bulduros, Lielupē, Priedainē un Vārnukrogā.

Vērtēšanas komisija pievērsīs uzmanību pirmajam iespaidam, teritorijas kopskatam un atbilstībai videi, piebraucamo ceļu un piegulošās teritorijas sakoptībai, tīrībai un kārtībai objektā, ēku un citu būvniecisko elementu izskatam, augu pielietojuma un dekoratīvo stādījumu sakoptībai, kā arī saimniekošanas draudzīgumam videi (ūdenssaimniecības, kanalizācijas un atkritumu saimniekošanas organizācijai objektā). Vērtēšana notiks pēc punktu sistēmas. Žūrija ir tiesīga noteikt arī pilsētas nesakoptāko īpašumu attiecīgajā rajonā.

Uzvarētājus apbalvos Jomas ielas svētkos 5.jūlijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu