Noteikti satiksmes ierobežojumi «Prāta vētras» koncertu laikā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone

Rīgas domes Satiksmes departaments vērš transportlīdzekļu vadītāju uzmanību, ka sakarā ar grupas «Prāta Vētra» koncertiem «Skonto» stadionā, 17. un 18.augustā ir noteikti vairāki satiksmes ierobežojumi.

Transportlīdzekļu satiksmei no 17.augusta plkst.17.00 līdz 18.augusta plkst.1.00 un no 18.augusta plkst.17.00 līdz 19.augsta plkst.1.00 tiks slēgta Hanzas iela posmā no Strēlnieku ielas līdz Vesetas ielai un Emīļa Melngaiļa iela posmā no Zaļās ielas līdz Strēlnieku ielai, savukārt Antonijas ielā posmā no Dzirnavu ielas līdz Emīla Melngaiļa ielai tiks organizēta divvirzienu transportlīdzekļu satiksme.

Minētie satiksmes kustības ierobežojumi neattiecas uz operatīvo transportu un iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas iepriekš minētās ielās un ielu posmos, transportlīdzekļu piebraukšanu dzīves vietai vai uzņēmumam, transportlīdzekļiem ar koncerta rīkotāju izsniegtajām caurlaidēm un transportlīdzekļiem ar speciālām caurlaidēm novietošanai maksas autostāvvietā.

Koncertu organizatoriem uzdots nodrošinās ceļu satiksmes drošību un sabiedrisko kārtību pasākuma vietā norādītajā laikā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu