Notiks īslaicīga paklāju izpārdošana galapatērētājiem centrā «Daugava» Rīgā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas foto

Bankas aicina vairumtirdzniecības uzņēmums vietējiem iedzīvotājiem pārdot apjomīgu preču klāstu par cenām, kas zemākas par tirgus vērtību.

Mediji jau ir ziņojuši, ka Hamburgas brīvostā – pasaulē lielākajā oriģinālo Austrumu paklāju vairumtirdzniecības punktā – ir vairāki paklāju lieltirgotāji, kas nonākuši milzīgās finansiālās grūtībās, ko izraisījusi nelāga cenu politika, kā arī daudzi mazumtirdzniecības uzņēmumi, šo lieltirgotāju klienti. Situācija ir kļuvusi tik dramatiska, ka visā Eiropā populāros uzņēmumus no maksātnespējas var glābt tikai īslaicīga ievērojamas preču piedāvājuma daļas izpārdošana galapatērētājiem, kas pretēji mazumtirgotājiem spēj samaksāt par preci pilnu cenu uzreiz.

Lai situāciju varētu labot kredītiestāžu noteiktajos termiņos, «Bayerische Verwertung“ centrā «Daugava“, Rīgā rīkos izpārdošanu vietējiem iedzīvotājiem ar iespēju iegādāties paklājus par aktuālajām vairumtirdzniecības cenām, kas lielākoties ir zemākas par pusi mazumtirdzniecības cenas! Īpašās izpārdošanas vadītājs Hanss-Joahims Breiers: «Kreditori ir paziņojuši - ja līdz noteiktā termiņa beigām netiks dzēsta vismaz lielākā daļa parādu, problēmās nonākušajiem uzņēmumiem nāksies saskarties ar parādu neatmaksāšanas sekām! Lai spētu parādus dzēst, mēs rīkosim izpārdošanu ar cenām, kas zemākas pat par vairumtirdzniecības cenām...»

Izpārdošanā būs pieejami oriģināli ar rokām darināti paklāji dažādos izmēros un ar dažādiem rakstiem: no izturīgajiem un kvalitatīvajiem Sarough paklājiem līdz pat zīda meistardarbiem Kašmiras un Gomas, no aktuālajiem (piemēram, Farahan) līdz klasiskajiem (Isfahan, Keschan u.d.c.) paklājiem, no modernajiem Gabbeh paklājiem līdz pat tādiem dārgiem kolekcionāru cienīgiem paklājiem kā, piemēram, Kazak. Lai dotu visiem interesentiem iespēju izvēlēties skastākos paklājus no lielās kolekcijas, ir atvērtas plašas telpas centrā «Daugava“, Ganību dambī 24D, Rīgā (Ziemeļu rajons, ir pieejamas autostāvvietas, tālrunis 67 38 38 08) piektdien, 15. jūnija, un sestdien, 16. jūnija, no plkst. 10.00 līdz 19.00, svētdien, 17. jūnijā, no plkst. 11.00 līdz 18.00, kā arī pirmdien, 18. jūnijā, no plkst. 10.00 līdz 19.00; nepieciešamības gadījumā izpārdošana, kuras mērķis ir novērst iespējamo maksātnespēju, tiks rīkota arī pēc noteiktajiem datumiem.

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu