Notiks Junkera un Dombrovska publiska diskusija par ES attīstības scenārijiem (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Trešdien, 16.aprīlī, plkst.18.00 viesnīcas «Bergs» konferenču zālē notiks publiska Eiropas Savienības (ES) attīstības scenārijiem veltīta paneļdiskusija.

Kā informē «Vienotības» preses sekretāre, diskusijā piedalīsies Eiropas Tautas partijas (ETP) Eiropas Komisijas prezidenta amata kandidāts Žans Klods Junkers un partijas «Vienotība» Eiropas Parlamenta (EP) deputāta kandidāts, ekspremjers Valdis Dombrovskis.

Diskusiju rīko Latvijas Universitāte sadarbībā ar Konrāda Adenauera fondu. To vadīs profesore Žaneta Ozoliņa.

Žana Kloda Junkera pārstāvētā labēji centriskā ETP partija ir visietekmīgākā politiskā grupa Eiropas Parlamentā. Junkers un Eiropas Sociālistu partijas kandidāts tiek uzskatīti par galvenajiem kandidātiem uz augsto Eiropas Komisijas prezidenta amatu, uzsver «Vienotības» pārstāvji.

Šī ir pirmā reize ES vēsturē, kad jau pirms EP vēlēšanām zināmi kandidāti EK prezidenta amatam. Saskaņā ar Lisabonas līgumu prezidenta izvēlē tiks ņemti vērā EP vēlēšanu rezultāti.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu