Notiks tikšanās ar raidījuma «Ielas garumā» vadītāju Lilitu Eglīti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

27.februārī plkst.17.00 Rīgas Centrālā bibliotēka (Brīvības ielā 49/53, 2. stāvā) aicina uz tikšanos ar raidījuma «Ielas garumā» vadītāju Lilitu Eglīti pasākumā «Brīvības ielas garumā». Pasākums notiek UNESCO projekta «Stāstu bibliotēkas» ietvaros, portālu «Apollo» informēja Daina Ģeibaka, Rīgas Centrālās bibliotēkas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja.

Sarunas ar raidījuma «Ielas garumā» vadītāju Lilitu Eglīti un bibliotēkas lasītājiem - Brīvības ielas iedzīvotājiem - būs veltītas Brīvības ielas vēsturiskajai attīstībai.

Gada laikā ar moto «Bulvāris. Iela. Gatve» iecerēti vairāki šādi stāstīšanas pasākumi, kuros Rīgas - Eiropas kultūras galvaspilsētas Centrālā bibliotēka iecerējusi akcentēt Brīvības ielas vēsturi, tās ēkas un cilvēkus.

Savukārt praktiska Brīvības ielas izpēte notiks pavasarī, kad bibliotēka plāno pasākumu dalībnieku pastaigu pa Vecrīgu no Kaļķu ielas līdz Brīvības piemineklim, bet vēlāk - arī velobraucienu no Raiņa pieminekļa līdz pat Juglai.

Par gaidāmajiem pasākumiem - informācija bibliotēkas mājaslapā www.rcb.lv !

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu