Notiks vieglo automašīnu sacensības autokrosā «Ludzas novada balva»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nākamnedēļ, 5. maijā, Ludzas novada «Kovaļku» slēgtajā trasē notiks vieglo automašīnu sacensību autokrosā «Latgales kauss 2012» pirmais posms - «Ludzas novada balvas» izcīņa, aģentūru LETA informēja Ludzas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Svetlana Rimša.

Sacensības notiks trijās mašīnu klasēs - «VAZ» standartklasē ar motora tilpumu līdz 1,6 litriem, superklasē ar motora tilpumu līdz 2,0 litriem ar priekšpiedziņu, openklasē ar motora tilpumu līdz 2,0 litriem ar aizmugurējo riteņu piedziņu.

Tehniskā komisija «Kovaļku» trasē sacensību dienā darbosies no plkst.8 līdz 10, bet Mandātu komisija - no plkst.9.30 līdz 11.30. Savukārt brīvie treniņi paredzēti no plkst.10 līdz 10.30. Sacensību starts plānots plkst.11.30. Sacensībās tiks veikti pieci ieskaites braucieni, pa četrām līdz sešām mašīnām vienā braucienā.

«Ludzas novada balvas» izcīņu organizē biedrība «Pieci rati» sadarbībā ar Ludzas novada pašvaldību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu