Novembrī notiks pirmā «YouTube» balvu pasniegšanas ceremonija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www_ukberri_net, CC BY-NC-SA 2.0

Novembrī pirmoreiz tiks rīkota vietnes «YouTube» balvu pasniegšanas ceremonija, kurā «tiks godināti mākslinieki un dziesmas, kas pēdējā gada laikā kļuvušas par hitiem».

Pasākumā uzstāsies popdīva «Lady Gaga», reperis Eminems, indīroka grupa «Arcade Fire» un citi izpildītāji.

Nominācijas tiks izvirzītas, balstoties uz pēdējā gada laikā populārākajiem videoklipiem. Uzvarētājus noteiks «YouTube» lietotāji, «daloties» ar dziesmām sociālajos tīklos.

Ceremonija tiks demonstrēta interneta tiešraidē un nominācijas izziņos 17.oktobrī.

«YouTube» apgalvo, ka vietni ik mēnesi apmeklējot miljards unikālo lietotāju. Dažas dienas pirms ceremonijas nominētie mūziķi publicēs jaunus videoklipus, kaverversijas, parodijas, koncertierakstus un intervijas, kā arī fanu uzņemtos klipus.

Gaidāmo «YouTube» mūzikas balvu ceremoniju vadīs amerikāņu aktieris Džeisons Švarcmens. Savukārt pasākuma radošais direktors būs Spaiks Džonss, kurš bijis režisors gan fantāzijas filmai «Where The Wild Things Are», gan arī mūziķu «The Chemical Brothers» un Bjorkas videoklipiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu