Ņujorkas lidostas pirmdien atsāk darbu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Trīs lielākās Ņujorkas lidostas, kas tika slēgtas, tuvojoties viesuļvētrai «Irēna», pirmdien atsāks savu darbu, svētdien paziņoja amatpersonas.

Džona Kenedija starptautiskā lidosta un Ņuarkas lidosta Ņūdžersijā savu darbu atsāks plkst.6 (plkst.13 pēc Latvijas laika), bet Lagvārdijas lidosta - plkst.7 (plkst.14 pēc Latvijas laika), ziņoja Federālā Aviācijas administrācija.

Savukārt Ņūdžersijas gubernators Kriss Kristijs pavēstīja, ka pirmie reisi no Džona Kenedija lidostas un Ņuarkas lidostas aties īsi pēc plkst.12 (plkst.19 pēc Latvijas laika).

Arī Ņujorkas un Ņūdžersijas lidostu pārvaldes izpilddirektors iepriekš prognozēja, ka lidostas savu darbu labākajā gadījumā atsāks tikai pirmdienas pēcpusdienā, bet darbs normālā ritmā atjaunosies otrdien.

Aviokompānijas «American Airline», «British Airways», «Air France» un citas pirmdien ir atcēlušas daudzus reisus uz Eiropu un Āziju.

Jau ziņots, ka lidostas tika slēgtas sestdien un ASV austrumos tika atcelti 10 000 reisu.

Vētra Ņujorku sasniedza naktī no sestdienas uz svētdienu, izraisot pārtraukumus enerģijas padevē un plūdus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu