Oktobrī sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz «Positivus» festivālu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Nākamā gada vasarā «Positivus» festivāls Salacgrīvā notiks no 15.jūlija līdz 16.jūlijam un biļetes uz festivālu par īpašu akcijas cenu varēs nopirkt jau oktobrī, aģentūru LETA informēja festivāla organizators Ģirts Majors.

Biļetes uz piekto «Positivus» festivālu par 24 latiem varēs iegādāties trīs dienas no 4.oktobra «Biļešu serviss» kasēs un internetā.

«Nākamvasar atkal mēs gatavojamies piedāvāt labāko festivāla programmu un īpaši atzīmēt jau piektā festivāla norisi. Šobrīd nevaram pateikt precīzu laiku, kad paziņosim pirmās festivāla grupas, bet mēs darām visu iespējamo, lai tas notiktu pēc iespējas ātrāk,» sacīja Majors.
No 4.oktobra trīs dienas ieejas biļetes maksās 24 latus, pēc tam 29 latus, un pēc pirmo mākslinieku paziņošanas divu dienu biļete maksās jau 33 latus. Ieejas biļete kopā ar vietu telšu pilsētiņā maksās 27,50 latus, vēlāk 32,50 latus un pēc pirmo mākslinieku paziņošanas - 36,50 latus.

Vēlāk būs pieejamas arī vienas dienas ieejas biļetes.

«Positivus» festivāls ir lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā. Līdz šim festivālā uzstājušās tādas zvaigznes kā «Muse», «Scissor Sisters», «Moby», «Travis», «Manic Street Preachers» un daudzas citas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu