Olga Rajecka ar koncertu Dzintaros prezentēs jauno DVD (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Olgas Rajeckas jubilejas gads tuvojas radošajai kulminācijai, kas gaidāma šo svētdien, 26.augustā, kad dziedātāja uzstāsies Dzintaru koncertzālē un prezentēs DVD ar pavasarī Latvijas Nacionālajā operā aizvadītā šova «Svētku diena» ierakstu. Šis koncerts būs pēdējā iespēja klātienē dzirdēt jubilejas programmu tik vērienīgā skanējumā ar diriģenta Andra Veismaņa vadīto Vidzemes kamerorķestri. 

Koncertprogramma piedāvā plašu un noskaņām bagātu Olgas Rajeckas karjeras pārskatu, kurā dzirdamās dziesmas («Es neesmu Džeina Fonda», «Pasaule, pasaulīt», «Kad man vairs nebūs 16», «Apvij rokas», «Nelaid, māte, bērnus mežā», «Ziemeļvējā», «Tu esi skaista visos niekos, sīkumos» u.c.) tapušas vairā nekā 30 gadu garumā un sen pieskaitāmas latviešu estrādes pamatvērtībām. Taču Dzintaros publiku gaida ne tikai atmiņu vakars. Tiks izpildītas arī divas pavisam jaunas Imanta Kalniņa dziesmas - «Dvēselīte» (Ojāra Vācieša teksts) un «Lai rausi» (Broņislavas Mārtuževas teksts), ko māksliniece pirmo reizi dziedāja nesenajā Imantdienas koncertā Cēsīs. Skanēs arī Raimonda Paula hita «Robots» jaunā versija un Ulda Marhilēviča dziesma «Trīs soļi», ko komponists ar Guntara Rača vārdiem sacerējis speciāli Olgas jubilejai un kas pirmatskaņojumu piedzīvoja koncertā Operā.

Arī šoreiz uz skatuves netrūks viesu - grupas Turaidas Roze, Eolika un Boriss Rezņiks, Violetais Lielvārdes koris, Varis Vētra, Aigars Grāvers un Raimonds Macats. Šā gada koncertu sērijā pirmo reizi ar Olgu uzstāsies arī viņas kādreizējās kolēģes no šarmantās grupas Dāmu pops, kā arī latgaliešu mūziķi Laimas muzykanti. Īpaši sirsnīga solās būt atkalredzēšanās ar Eolikas vēsturisko līderi Borisu Rezņiku, kurš pēc ilga pārtraukuma atkal uzstāsies ar savulaik paša izveidoto vokālo kvartetu.

Dzintaru koncertā par īpašu pirmās dienas cenu būs iespējams iegādāties jauno DVD, savukārt pēc uzstāšanās Olga sniegs autogrāfus.

Biļetes uz Olgas Rajeckas jubilejas koncertu nopērkamas «Biļešu paradīze» kasēs un šeit: «bilesuparadize.lv»

Kā nelielu pirmskoncerta sveicienu dziedātāja piedāvā noklausīties nupat pabeigto dziesmas «Trīs soļi» ierakstu:

Dziesmas MP3 versiju var iegādāties šeit: http://goo.gl/wNHPm

.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu