Olimpieši brāļi Šici iejūtas sporta skolotāju lomās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai skolēnus pievērstu aktīvam dzīvesveidam, mudinātu vairāk sportot un piedalīties «ZZ Čempionātā», kamaniņu braucēji Andris un Juris Šici pirmo reizi iejutās sporta skolotāju lomās un viesojās Krimūnu un Gardenes pamatskolā.

Olimpieši skolēniem mācīja ne tikai dažādus «meistarības trikus», bet arī dalījās veiksmes stāstos, kā sports ir veidojis viņu dzīvi un palīdzējis gūt panākumus.

Skolēni vislielāko interesi izrādīja par olimpiešu sudraba medaļām, kuras tik novērtētas, aplūkotas, aptaustītas un svinīgi nodotas no rokas rokā. Tāpat jaunieši ar interesi piedalījās jauno sporta skolotāju vadītajā stundā un atzina, ka šī ir bijusi viena no aizraujošākajām sporta nodarbībām.

Savukārt brāļi Šici pēc aktīvās sportošanas kopā ar skolēniem teica: «Esam patīkami pārsteigti par skolēnu lielo atsaucību un motivāciju sportot. Šī ir mūsu pirmā reize, kad esam oficiālā skolotāja statusā – un jāatzīst, ir ļoti patīkami strādāt ar tik enerģijas pilniem jauniešiem!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu