Laba izvēle svētdienas brokastīm visai ģimenei!
Sastāvdaļas:
Omlete ar kausēto sieru
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
6-8 olas,
100 g ūdens,
½ tējk. sāls,
¼ tējk. melno piparu,
2ēd.k margarīna «Eve» vai sviesta,
200 g kausētā siera.
Pagatavošana:
Olas sakuļ ar ūdeni, sāli un pipariem. Pannā uzkarsē taukvielas. Omleti lej uz pannas. Ar dakšiņu lēni maisa, līdz tā ir sabiezējusi. Kad omlete gandrīz gatava, tai virsū liek gabaliņos sadalītu kausēto sieru. Pusi no omletes liek servējamā traukā. Otru pusi pārloka pāri. Omleti pasniedz ar svaigiem tomātiem, gurķiem, sīboliem u.c.