Opra Vinfrija pārdos studiju, kurā tika ierakstīts viņas sarunu šovs (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Televīzijas personība Opra Vinfrija pārdos studiju «Harpo Studios» Čikāgā, kurā tika ierakstīts viņas populārais sarunu šovs.

Pārraide «The Oprah Winfrey Show» tur tika uzņemts no 1990. līdz 2011.gadam, kad Vinfrija to pameta, lai izveidotu savu televīzijas kanālu «Oprah Winfrey Network» (OWN).

Studiju komplekss ar 14 000 kvadrātmetru lielu zemesgabalu tiks pārdota nekustamo īpašumu attīstītāju kompānijai «Sterling Bay». Abas puses vienojušās, ka studija tur atradīsies vēl turpmākos divus gadus. Tajā turpināsies telekanāla OWN raidījumu uzņemšana.

Studija tiks pārdota par aptuveni 32 miljoniem ASV dolāru (23 miljoniem eiro).

1984.gadā Vinfrija sāka vadīt telekanāla WLS-TV rīta sarunu šovu «A.M. Chicago». Jau pēc mēneša tas bija kļuvis par populārāko savā segmentā. Pēc gada to pārdēvēja par «The Oprah Winfrey Show».

Šova uzņemšana «Harpo Studios» telpās sākās 1990.gadā. Vinfrijai piedēvē nolaistā Čikāgas rajona pārveidošanu plaukstošā centrā, kurā labprāt atpūšas ģimenes un atrodami daudzi moderni restorāni.

2011.gadā iela pie «Harpo Studios» tika pārsaukta par Opras Vinfrijas bulvāri.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu