Opuļskis apstiprināts par Rīgas «Dinamo» ģenerālmenedžeri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Par KHL kluba Rīgas «Dinamo» jauno ģenerālmenedžeri apstiprināts bijušais jauniešu komandu HK «Rīga» un HK «Juniors» menedžeris Juris Opuļskis, vēsta kluba oficiālā mājaslapa.

Kā spēlētājs Latvijas izlases rindās Opuļskis piedalījās sešos pasaules čempionātos, pēdējo reizi šādā līmenī valsti pārstāvot 2001. gadā. Spēlētāja karjeru Opuļskis noslēdza 2006. gadā. Viņš paguva pārstāvēt dažādus Latvijas, Vācijas un Čehijas klubus.

Opuļskis amatā aizstās Normundu Sējēju, kurš pēc četru gadu darba komandu aprīlī pameta, lai pārceltos uz Čehijas klubu Prāgas «Lev». Līdz šim «Dinamo» ģenerālmenedžera pienākumus pildīja valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis.

Tāpat AS «Dinamo Rīga» padomes sēdē oficiāli apstiprināts, ka ārtsargu treneris būs somu speciālists Mika Tarvainens, kurš šajā amatā nomainījis Sergeju Naumovu, kurš nākamsezon šādā amatā strādās Ukrainas komandā Doņeckas «Donbass», kas debitēs KHL.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu