Ostapenko izcīna sesto ITF dubultspēļu titulu karjerā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko šodien izcīnīja panākumu Itālijā notiekošā Santamargaritas di Pulas ITF 10 000 sērijas turnīra dubultspēļu finālā, līdz ar to Ostapenko ITF turnīru titula mačos joprojām cīnās bez zaudējumiem. 

Ostapenko duetā ar japānieti Manu Ajukavu, kuras bija izliktas ar otro numuru, finālā ar 7-5, 3-6 un 10:5 pieveica turnīra galvenās favorītes - itālieti Alisi Balduči un Diānu Buzeanu no Rumānijas.

Par titula iegūšanu Latvijas pārstāve saņēma 12 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Šis bija Ostapenko sestais fināls ITF turnīru dubultspēlēs, bet vienspēlēs viņa finālā līdz šim iekļuvusi trīs reizes, turklāt visās no tām tikusi pie panākumiem.

Kā ziņots, pirms tam piektdien šo sacensību vienspēlēs Ostapenko sasniedza pusfinālu.

Ceturtdaļfināla mačā 16 gadus vecā Ostapenko, kura WTA vienspēļu rangā šobrīd atrodas 778. pozīcijā, ar 6-4 un 6-3 uzvarēja kvalifikācijas sacensības pārvarējušo bosnieti Jeļenu Šimiču, kura WTA rangam nav kvalificējusies.

Par pusfināla sasniegšanu Latvijas pārstāve tikusi pie četriem WTA vienspēļu ranga punktiem, bet tajā viņas pretiniece būs ar piekto numuru izliktā Tatjana Buva no Argentīnas, kura pasaules rangā ieņem 525. pozīciju.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu