Otrā izlase arī trešajā spēlē zaudē amerikāņiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas otrā izlase Ķīnas turnejas priekšpēdējā spēlē Vandžou ar 72:81 (19:21, 42:32, 60:58) zaudēja ASV komandai. 

«Trīs ceturtdaļas spēle ritēja līdzīgi vai pat ar nelielu mūsu pārsvaru. Ja trešajā ceturtdaļā būtu izmantojuši vismaz pusi no iespējām palielināt pārsvaru, amerikāņiem būtu grūti panākt lūzumu. Diemžēl steiga un nepamatoti lēmumi izraisīja kļūdas,» secina Latvijas izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis.

«Pēdējā ceturtdaļā izpaudās amerikāņu pārsvars atlētismā. Mūsu snaiperi no tālienes nevarēja trāpīt, bet groza tuvumā pretinieki neļāva izvērsties. Ļoti laba skola,» piebilst treneris.  

Latvijas komandas sastāvā pret ASV komandu spēlēja un punktus guva: Toms Leiteris 14, Oto Ošenieks 13, Kristers Zeidaks 12, Žanis Peiners 11, Kaspars Vecvagars 7, Edgars Štelmahers 5, Māris Ziediņš 4 un Pāvels Pastušeņa 4.

Pirmdien turnejas pēdējā spēlē latvieši sacentīsies ar Nīderlandes otro izlasi.

No 18. līdz 28. maijam Latvijas otrā izlase Bagatska vadībā piedalās trīs pārbaudes turnīru seriālā Šanhajā (bilance 1-2), Vujangā (1-2) un Vandžou (1-1). Latvijas komandas sastāvā iekļauti jaunatnes izlašu kandidāti, kā arī gados jauni spēlētāji no LBL klubiem un ASV augstskolām. Visus Latvijas komandas ceļa un dzīvošanas izdevumus sedz uzaicinātāji – Ķīnas Basketbola federācija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu