Otrdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIAnovosti/Scanpix

Dienas horoskops - 3. jūlijs. Vēstures fakts par šo dienu: 1928. gadā Džons Lodžijs Bērds Londonā pārraida pasaules pirmos krāsu televīzijas attēlus.

AUNS Šodien vēlams vairāk laika veltīt savām atvasītēm. Nav izslēgts, ka tevi pārsteigs kādas viņu izdarības, kas, protams, neļaus koncentrēties darba lietu risināšanai.

VĒRSIS Iespējams, šī diena sāksies uz diezgan depresīvas un kašķīgas nots. Kāds zīmes pārstāvis par visām varītēm tieksies savu taisnību pierādīt līdzcilvēkiem.

DVĪŅI Šī diena nebūs no tām veiksmīgākajām. Nav izslēgti dažādi konflikti, strīdus situācijas kā darbā, tā arī mājās. Esi vērīgāks strādājot ar dokumentāciju, sevišķi ar konfidenciālu informāciju.

VĒZIS Dienas sākums nebūs tāds, kādu tu to būsi ieplānojis, taču tuvojoties vakaram gan tava oma, gan aktivitātes tikai atplauks. Būsi neierasti komunikabls un atvērts.

LAUVA Veiksmīgāka šī diena izvērtīsies tiem zīmes pārstāvjiem, kas uzsākuši paši savu privāto biznesu. Savukārt pakļautajām Lauvām vēlams piedomāt pie savas uzvedības un attieksmes pret augstākstāvošajiem.

JAUNAVA Tavs garastāvoklis būs augstā līmenī, tāpat kā tavas koncentrēšanās spējas. Paveiksi visu iecerēto un priecāsies, ka viss notiek pēc tevis paša sastādīta grafika.

SVARI Jaukās noskaņās paies šī diena tiem zīmes pārstāvjiem, kas atrodas ārpus dzimtenes robežām. Brīvajiem Svariem pastāv lieliskas iespējas iepazīties ar kādu pretējā dzimuma pārstāvi.

SKORPIONS Iespējams, būsi nostādīts kādas grūtas izvēles priekšā, tāpēc tavs noskaņojums nebūs no tiem labākajiem. Arī privātajā dzīves jomā viss ies kā pa kalniem.

STRĒLNIEKS Būsi visnotaļ draudzīgs un izpalīdzīgs. Spēsi saprasties ar jebkura gadu gājuma cilvēkiem. Priecāsies par iespējām paplašināt savu redzesloku un kontaktus.

MEŽĀZIS Šodien būsi aktīvi iegrimis darba lietu risināšanā. Nav izslēgts, ka būsi uzņēmies uz saviem pleciem pārāk daudz, tāpēc nāksies darbā atsēdēt virsstundas, lai visu laikus paveiktu.

ŪDENSVĪRS Kāds zīmes pārstāvis būs nobriedis pārmaiņām savā ikdienas dzīvē. Nav izslēgts, ka nolemsi uzsākt veselīgāka dzīvesveida piekopšanu un nodosies arī fiziskām aktivitātēm.

ZIVIS Nekādi nespēsi sakoncentrēties darba lietu risināšanai, sevišķi, ja šis nebūs tavs sapņu darbs. Veiksmīgāka diena izvērsīsies visiem radošajiem zīmes pārstāvjiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu